Safan-hvidløgssuppe med ovnbagt tigerrejer

Suppe med tigerrejer​

Opskrift til 2 personer

​1/4 l. fløde

​1/4 l. mælk

2 fed hvidløg

Lidt safran

salt/peber

10 g maizena

10-12 store Tiger rejer

​Kog fløde og mælk sammen med finthakket hvidløg og safran. Lad det hele trække i 10-15 min

Giv suppen et hurtigt opkog, og derefter skal suppen sigtes.

Rør Maizena sammen med lidt vand, og jævn suppen med det.

Smag til med salt og peber.

Rejerne steges på en pande med lidt olivien olie og lidt timian.

Slut af med 3-4 minutter i ovnen med grill.

Sæt evt. rejerne på et spyd og lig spyddet hen over en skål med suppen i.

Velbekomme.

World Seafood A/S | CVR: 27005926

Telefon: +45 73 67 00 08

Hermesvej 18, 6330 Padborg