​Pangasius med ratatouille

Pangasius

Opskrift til 2 personer

​2 Pangasiusfileter

​2 fed hvidløg

1 squash

1 aubergine

1 løg

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

½ l. tomatsjuice

3 dl hvidvin

salt/peber/timian

Skær squash, løg og peberfrugt i skiver, auberginen i stor skiver på langs. Svits alle grønsagerne i Oliven olie sammen med hvidløg, timian og salt.

​Hæld hvidvin på , og kog med. ​Tilsæt tomat juice og kog ved svag varme til saucen får lidt mere konsistens - ca 15-20 minutter

​Steg Pangasiusfileterne i Oliven Olie, på en varm pande.

Anret ratatouille pg fisken på Tallerken og smag til med oliven olie.

World Seafood A/S | CVR: 27005926

Telefon: +45 73 67 00 08

Hermesvej 18, 6330 Padborg