Karry-creme med kogt muslinger og dild emultion

Kogte muslinger med karrycremé

Karry creme:

1/4 l fløde​

1 dl mælk​

3 æggeblommer​

salt/peber/karry

Emulition:

1 bt dild​

1,5 dl fløde​

1,5 dl mælk​

salt/peber​

1-2 muslinger pr person

Karry creme:

​Pisk æggeblommer sammen med salt, peber og karry ( tilsæt karry efter smag)

Tilsæt fløde og mælk.

Del massen i 4 små portioner i hver sin porcelæn skål.

bag dem i ovenen ved 100 grader i ca 25-30 min

(cremen skal have en konsistens ala creme brulee)

sæt dem til afkølling

Emultion:

​Kog fløde og mælk op i en gryde.

Tilsæt hakket dild, og lad det trække i 15 minutter.

Blend det hele sammen og sigt den til en grøn væske.

Kog op en gang til, og smag til med salt og peber.

Tilsæt kogte muslinger og lad dem være i , til de er varme.

Læg dem på karry cremen i de små porcelæn skåle.

Af det overskydene dild sause, brug da en mælkskummer eller stavblender til at lave en let skum, som lægges oven på muslingerne.​

World Seafood A/S | CVR: 27005926

Telefon: +45 73 67 00 08

Hermesvej 18, 6330 Padborg