Indbagt blæksprutte med løg creme

Indbagte blæksprutteringe

Rucolla salat
Indbagte blæksprutteringe

Løg Creme:
40 g Oliven olie
300g løg
250 g fløde
30 g hvidvin
salt/peber

Pil løgene og skær dem i fine ringe. Steg løgringene i oliven olie og en stor gryde, til de er blanke.​

Tilsæt salt, peber og hvidvin og kog det ned.​

Tilsæt fløde og lad det koge ved svag varme i ca 15 minutter​

Blend cremen med en stavblender ( ønskes cremen tykkere, tilsæt lidt mere fløde - ønskes cremen tyndere, skal den kog lidt mere)

​Ruccola salaten marineres med Olie, Blæksprutteringene friteres.

​Servere sammen med løgcremen.

World Seafood A/S | CVR: 27005926

Telefon: +45 73 67 00 08

Hermesvej 18, 6330 Padborg