Græskar creme med hasselnødder samt stegt kammuslinger

Kammuslinger med Græskarcreme​

4-6 kammuslinger

​600 g græskar

1 læg

1 fed hvidløg

1 æble i små tern

8 dl fløde

2 dl mælk

salt/peber

Lidt oliven olie

​Skræl græskaret og æblet, og skær dem i tern.

​Pil løget og hak det fint, varm oilien op i en gryde, og tilsæt græskar, løg og æble.

Tilsæt fløde og mælk, og lad cremen simre i 25-30 min, til græskarkødet er mørt.

Blend cremen med en stavblender.

Smag til med salt, peber og lidt fint hakket hasselnødder.

Steg kammuslinger på begge side.

Lig kammuslingen i suppen, og dryp med balsamico, og server.

World Seafood A/S | CVR: 27005926

Telefon: +45 73 67 00 08

Hermesvej 18, 6330 Padborg