Stegte rejer i smør med rød peberfrugt kompot

Stegte rejer i smør

4-5 rejer pr person

2 røde peberfrugter

1 løg

3 dl tomat saft

Timian

salt / peber

Skær peberfrugten i bidvenlige stykker.​

Hak løgene groft, og brun det i oilvien olie til det er gyldent.

​Kom krydderier i , og lad det stege med.

​Kom peberfrugten ved og steg dem med i ca 3-4min, tilsæt tomat saft.

​Lad det hele koge ved svag varme til det bliver en tyk kompot (mos)

​Blend det med en stavblender.

​Steg rejerne i smør, med hvidløg salt og peber.

​Kompotten skal serveres kold eller varm, sammen med de varme rejer.

World Seafood GmbH

Telefon: + 49 41 0679 59 000
​Fax:        + 49 41 0679 59 001

               Berliner Damm 2i DE-25479 Ellerau