Dansk  |  English  |  Deutsch​

Importør af dybfrosne fisk & skaldyr fra hele verden

​Bacon stegte kammuslinger med haricot vert salat

Bacon stegte kammuslinger med haricot vert salat

Opskrift til 2 personer

400g haricot vert

​1 skalotte løg

balsamico eddike

oliven olie

salt/peber

4 skiver bacon

lidt pinje kerne

8 kammuslinger

​Bring saltet vand i kog, og kog hericot vert til de er møre

​Lad dem afkøle

Lynsteg pinjekernerne

​Smag haricot vert til med oilven /balsamico dressing

​Rul bacon om kammuslingerne

​Steg kammuslinger på baconsiden til den bliver sprød.

​Anret kammuslingerne sammen med Haricot Vert salaten, og drys pinjekernerne over.

Firmainformation

World Seafood A/S

CVR: 27005926

Adresseinformation

Hermesvej 18.1

DK-6330 Padborg

Kontaktinformation